What are you looking for?

Despre noi

Complex Cochet****  un spatiu în care atmosfera intima si calduroasa se împletesc perfect cu rafinamentul, designul modern  si atitudinea inovatoare!

Complex Cochet**** este situat într-o pozitie în care linistea, aerul curat si peisajele de vis, indiferent de anotimp, sunt la loc de cinste. Amplasarea este ideala, la numai 300 m de DN1, în orasul Busteni – cartier Poiana Tapului, pe traseul catre Cascada Urlatoarea, aproape de padure, drumul fiind usor accesibil pentru orice mijloc de transport. Din 2006 Complex Cochet primeste oaspetii in cele 20 de camere moderne si confortabile. Zonele de living – relaxare si restaurantul, contin toate dotarile necesare pentru a petrece un sejur linistit, asteaptând sa fie explorate, pâna când devin parte din povestea fiecarui oaspete.

Semineele functionale nu lipsesc pentru a crea o atmosfera intima si calduroasa, iar sauna si piscina indoor sunt o parte dintre marile atractii.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de cookies a site-ului