What are you looking for?

Despre noi

Complex Cochet****  un spatiu în care atmosfera intima si calduroasa se împletesc perfect cu rafinamentul, designul modern  si atitudinea inovatoare!

Complex Cochet**** este situat într-o pozitie în care linistea, aerul curat si peisajele de vis, indiferent de anotimp, sunt la loc de cinste. Amplasarea este ideala, la numai 300 m de DN1, în orasul Busteni – cartier Poiana Tapului, pe traseul catre Cascada Urlatoarea, aproape de padure, drumul fiind usor accesibil pentru orice mijloc de transport. Cele 20 de camere moderne si confortabile, zonele de living – relaxare si restaurantul, contin toate dotarile necesare pentru a petrece un sejur linistit, asteaptând sa fie explorate, pâna când devin parte din povestea fiecarui oaspete.

Semineele functionale nu lipsesc pentru a crea o atmosfera intima si calduroasa, iar sauna si piscina indoor sunt o parte dintre marile atractii.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de cookies a site-ului