SELECTEAZA HOTEL

COCHET ✯✯✯✯


Compania Cochet Stil te invita sa patrunzi într-o lume de povesti cu vacanta si experiente unice.

Prin cele doua destinatii de vacanta diferite, adevarate repere ale turismului românesc, Busteni – Poarta Bucegilor si Delta Dunarii, hotelurile ”Cochet” reprezinta un concept dinamic de relaxare, ce rafinat ofera odihna si experiente unice. Fie ca este vorba de un sejur, o vacanta sau o calatorie de afaceri, cele doua hoteluri clasificate la 4✯✯✯✯ va asteapta cu spatii de cazare în care liniile de design simple si proportiile perfecte ca filozofie de eleganta si stil reprezinta alegerea optima pentru cei ce doresc intimitate, ambient placut si modern.

 


 

Complex Cochet Busteni**** este situat într-o pozitie în care linistea, aerul curat si peisajele de vis, indiferent de anotimp, sunt la loc de cinste. Amplasarea este ideala, la numai 300 m de DN1, în orasul Busteni – cartier Poiana Tapului, pe traseul catre Cascada Urlatoarea, aproape de padure, drumul fiind usor accesibil pentru orice mijloc de transport. Cele 20 de camere moderne si confortabile, zonele de living – relaxare si restaurantul, contin toate dotarile necesare pentru a petrece un sejur linistit, asteaptând sa fie explorate, pâna când devin parte din povestea fiecarui oaspete.

Semineele functionale nu lipsesc pentru a crea o atmosfera intima si calduroasa, iar bazinul plin cu pastravi si piscina indoor sunt o parte dintre marile atractii.
Cu o capacitate de cazare de 20 persoane, Hotelul Plutitor Cochet dispune de 10 camere duble, fiecare camera fiind deservita de grup sanitar propriu, cabina dus, apa calda si rece în permanenta, clima asistata electronic si ajustabila în fiecare camera, plase contra insectelor. Configuratia hotelului ponton plutitor consta în cele trei punti, pe prima punte fiind dispuse camerele, pe a doua punte restaurantul plus o terasa acoperita si estrada pentru programe artistice, iar pe puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlonguri pentru peisagistica si plaja.

Hotelul are în dotare 3 ambarcatiuni de agrement si un remorcher BM de 250 CP.

În cadrul Hotelului Plutitor Cochet organizam la cerere diferite evenimente cum ar fi: receptii, zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building si team leadership, program de pescuit, program birdwatching, croaziere în Delta Dunarii. Garantam confidentialitatea si caracterul privat al evenimentelor mentionate precum si program artistic (formatie, ansamblu folcloric, dj, etc.)