Prezentare Hotel Plutitor Cochet

Calatoria este singurul lucru care îti îmbogateste sufletul si te readuce la viata!!!

Când vine vorba de o altfel de vacanta, rezervatia naturala Delta Dunarii este locul ideal! Delta româneasca este cea mai mare si mai salbatica rezervatie de tinuturi umede din Europa si unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe pamant. Delta Dunarii este locul î𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗿𝘂𝗺𝘂𝘀𝗲t𝗲𝗮 𝗶𝘂𝗯𝗲s𝘁𝗲 𝗳𝗲𝗿𝗶𝗰𝗶𝗿𝗲𝗮 s𝗶 𝘀𝗳𝗶𝗱𝗲𝗮𝘇a 𝘀𝗰𝗵𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲𝗮!

Se spune ca un loc salbatic, precum Delta Dunarii, ascunde comori nesperate, un mozic al peste 20 de ecosisteme naturale, dar si optiuni de cazare inedite. Acestea din urma îti pot oferi experiente culinare autentice, din care nu lipsesc incursiunile printre traditiile si obiceiurile strabune.

Situata în localitatea Murighiol, într-o pozitie usor accesibila, lânga debarcader, nava Hotel Plutitor Cochet este ideala pentru organizarea de vacante tip croaziera, receptii, zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building si team leadership, programe de pescuit si programe birdwatching.

Având o capacitate de cazare de 20 persoane, Hotelul Plutitor Cochet dispune de 10 camere duble, fiecare camera fiind deservita de grup sanitar propriu, cabina dus, apa calda si rece în permanenta, clima asistata electronic si ajustabila în fiecare camera, plase contra insectelor. Configuratia hotelului ponton plutitor consta în cele trei punti, pe prima punte fiind dispuse camerele, pe a doua punte restaurantul plus o terasa acoperita si estrada pentru programe artistice, iar pe puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlonguri pentru peisagistica si plaja.

Hotelul Plutitor Cochet este clasificat de Ministerul Turismului si Mediului la categoria 4**** îndeplinind toate standardele U.E. de confort si siguranta, clasificat navelor de croaziera.


Unitatea noastra turistica propune doua pachete turistice:

1.   Pachet Cazare tip Standard (exclusiv pentru tineri si persoane adulte)

  • Cazare în camera dubla
  • Pensiune completa – cu preparate traditionale specifice Deltei Dunarii (3 mese pe zi), 2 gustari intermediare, fara bauturi alcoolice si non-alcoolice (acestea fiind aduse de fiecare turist dupa preferinte).
  • Activitati la libera alegere: plimbari cu barca pe canale si vizitarea salbei de lacuri din împrejurimi, contra cost.

2.  Pachet Cazare Tip Croaziera de Grup – minim 2 zile (exclusiv pentru tineri si persoane adulte)

  • Sejur, croaziera în Delta Dunarii si pe canalele Deltei
  • Cazare în camera dubla
  • Pensiune completa – cu preparate traditionale specifice Deltei Dunarii (3 mese pe zi), 2 gustari intermediare, fara bauturi alcoolice si non-alcoolice (acestea fiind aduse de fiecare turist dupa preferinte).
  • Activitati la libera alegere: plimbari cu barca pe canale si vizitarea salbei de lacuri din împrejurimi, contra cost.
  • Asigurarea de bauturi alcoolice si non-alcoolice se va face contra cost numai la cererea organizatorilor.


Variantele traseului Tip Croaziera si excursiile se stabilesc în functie de disponibilitatea si bugetul grupului.

Organizarea pachetului turistic tip croaziera se face numai daca grupul organizat contine 20 persoane sau cu mai putini daca numarul de persoane adunate acopera valoare pachetului/camera.


Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane  (exclusiv tineri si persoane adulte) exista posibilitatea de redimensionare a spatiului de cazare, prin atasare a altor 4 pontoane plutitoare, un total de 60 de locuri.


Datele de plecare si datele de sosire + meniul sunt stabilite de comun acord cu liderii de grup sau organizatorii . Programul sejuriului poate fi personalizat si la cerere.