CAZARE HOTEL PLUTITOR DELTA DUNARII

Cu o capacitate de cazare de 20 persoane, Hotelul Plutitor Cochet-Serano dispune de 10 camere duble, fiecare camera fiind deservita de grup sanitar propriu, cabina dus, apa calda si rece în permanenta, clima asistata electronic si ajustabila în fiecare camera, plase contra insectelor. Configuratia hotelului ponton plutitor consta în cele trei punti, pe prima punte fiind dispuse camerele, pe a doua punte restaurantul plus o terasa acoperita si estrada pentru programe artistice, iar pe puntea a treia este o terasa deschisa dotata cu sezlonguri pentru peisagistica si plaja.
Hotelul are în dotare 3 ambarcatiuni de agrement si un remorcher BM SERANO de 250
CP.

În cadrul Hotelului Plutitor Cochet-Serano organizam la cerere diferite evenimente cum ar fi: receptii, zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building si team leadership, program de pescuit, program birdwatching, croaziere în Delta Dunarii. Garantam confidentialitatea si caracterul privat al evenimentelor mentionate precum si program artistic (formatie, ansamblu folcloric, dj, etc.)

 

Costul unui sejur este de 110 euro/noapte/persoana si include: 

  • sejur, croaziera în Delta Dunarii si pe canalele Deltei
  • Cazare în camera dubla
  • pensiune completa – cu preparate traditionale specifice Deltei Dunarii (3 mese pe zi), 2 gustari intermediare, fara bauturi alcolice si non alcolice (acestea fiind aduse de fiecare turist dupa preferinte)

Organizarea programelor turistice si a sejuriurilor tip croaziera se face numai daca grupul organizat contine 20 persoane. Datele de plecare si datele de sosire sunt stabilite de comun acord cu liderii de grup sau organizatorii . Programul sejuriului poate fi personalizat si la cerere.