DESPRE NOI

COCHET ✯✯✯✯


Compania Cochet Stil te invita sa patrunzi într-o lume de povesti cu vacanta si experiente unice.

Fie ca este vorba de un sejur, o vacanta sau o calatorie de afaceri, complexul nostru clasificat la 4✯✯✯✯ va asteapta cu spatii de cazare în care liniile de design simple si proportiile perfecte ca filozofie de eleganta si stil reprezinta alegerea optima pentru cei ce doresc intimitate, ambient placut si modern.


Complex Cochet Busteni**** este situat într-o pozitie în care linistea, aerul curat si peisajele de vis, indiferent de anotimp, sunt la loc de cinste. Amplasarea este ideala, la numai 300 m de DN1, în orasul Busteni – cartier Poiana Tapului, pe traseul catre Cascada Urlatoarea, aproape de padure, drumul fiind usor accesibil pentru orice mijloc de transport. Cele 20 de camere moderne si confortabile, zonele de living – relaxare si restaurantul, contin toate dotarile necesare pentru a petrece un sejur linistit, asteaptând sa fie explorate, pâna când devin parte din povestea fiecarui oaspete.

Semineele functionale nu lipsesc pentru a crea o atmosfera intima si calduroasa, iar bazinul plin cu pastravi si piscina indoor sunt o parte dintre marile atractii.