What are you looking for?

Activitati

Orasul Busteni este statiunea celor patru anotimpuri. In fiecare sezon avem ceva de facut: fie ca descoperim impreuna primele flori ale primaverii, ne plimbam pe carari de munte in timpul verii sau descoperim culorile de toamna, orasul Busteni ramane statiunea ideala.
Iarna va invitam la ski pe partiile deja celebre in Romania. Cat despre activitatile din cadrul Complexului Cochet va invitam la:

PISCINA/ SAUNA/ MASAJ

Daca vreti sa profitati la maximum de zilele de vacanta si sa combinati distractia cu relaxarea si revigorarea, va invitam sa profitati de centrul Spa.

O oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea. Piscina interioara, sauna uscata, masajul sunt la mare cautare in zilele cand vii de la ski sau de la o drumetie din munti.

AGREMENT

Vrei sa servesti un pastrav proaspat? Pastravaria din cadrul Complexului Cochet iti ofera posibilitatea sa ti-l pescuiesti singur, iar bucatarul il va pregati in stilul dorit.
Vrei adrenalina? Excursiile offroad cu masini de tip safari te invita la o excursie in zonele pitoresti ale muntilor Bucegi unde, alaturi de ghizi montani experimentati, vei avea placerea sa cutreieri crestele muntilor.

DISTRACTIE/ JOCURI

Copilul dumneavoastra se poate delecta cu jocuri de ultima generatie gen PlayStation 4 si 5 / XBox, iar pe dumneavoastra “mini-clubul Cochet” va asteapta la o seara de distractie unde buna dispozitie si voia buna sunt la ea acasa si va invita la un incendiar “Karaoke Show”.

PETRECERI/ ANIVERSARI

Complexul Cochet organizeaza petreceri, aniversari si alte genuri de evenimente la nivelul celor 4 stele, oferindu-i clientului posibilitatea de a vedea ca intr-adevar respectam sloganul „Vino si ai sa vezi ca ne-am gandit la tot!”

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de cookies a site-ului