Servicii

Fie că este vorba de un sejur, o vacanță sau o călătorie de afaceri, Complex Cochet este o unitate turistică de cazare cu o structură de 3 vile clasificate la 4**** având o capacitate de 20 de camere duble (care se pot oferi și in regim de single).

Bun gust, arhitectură deosebită, finisaje de calitate, spațiu suficient și pregătit cu tot ce este mai bun pentru dumneavoastră, camerele au în dotare balcon propriu, internet wireless, TV-LCD, TV-SATELLITE, telefon, seifminibar, garderobă, birou, baie proprie cu cabine de duș, cabine de duș cu dus cu hidromasaj sau camere cu jacuzzi, uscător de păr, papuci și articole de toaleta gratuite.
Nu trebuie uitat faptul că avem camere cu pat suplimentar gen canapea extensibila pentru copii, camera devenind spatiul ideal de vacanță pentru familia dumneavoastră.

 

SERVICII

Dorind să satisfacă pâna și cele mai extravagante gusturi ale clienților săi, Complex Cochet vă pune la dispoziție următoarele servicii:

◆ recepție non-stop

◆ restaurant, terasă și bar

◆ room service
◆ parcare auto
◆ saună/masaj/piscină
◆ jocuri de ultimă generație pe console PlayStation 3/XBox
◆ jocuri de societate: table/rummy/sah/carți
◆ transfer persoane de la gară și aeroport (contra cost)

◆ plata cash, card, virament

◆ saună – 50 lei (maxim 4 persoane) / sedința.

 

Internet WI-FI GRATUIT – în toate camerele, restaurant, bar și pe terasă.

PROGRAM KARAOKE | ORCHESTRA | DJ | TRUPA DE DANS | CABARET

Pentru orice alte servicii, apelati cu incredere la Receptie. Va garantam ca vom gasi o solutie si pentru cea mai extravaganta cerinta.

 

fa-o-rezervare-complex-cochet