Oferta
Cazare Hotel Plutitor Delta Dunării

Cu o capacitate de cazare de 20 persoane, Hotelul Plutitor Cochet-Serano dispune de 10 camere duble, fiecare cameră fiind deservită de grup sanitar propriu, cabina duș, apă caldă și rece în permanență, clima asistată electronic și ajustabilă în fiecare cameră, plase contra insectelor. Configurația hotelului ponton plutitor constă în cele trei punți, pe prima punte fiind dispuse camerele, pe a doua punte restaurantul plus o terasă acoperită și estrada pentru programe artistice, iar pe puntea a treia este o terasă deschisă dotată cu șezlonguri pentru peisagistică și plajă.
Hotelul are în dotare 3 ambarcațiuni de agrement și un remorcher BM SERANO de 250 CP.
în cadrul Hotelului Plutitor Cochet-Serano organizăm la cerere diferite evenimente cum ar fi: recepții, zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building și team leadership, program de pescuit, program birdwatching, croaziere în Delta Dunării. Garantăm confidentialitatea și caracterul privat al evenimentelor mentionate precum și program artistic (formație, ansamblu folcloric, dj, etc.)

Costul unui sejur este de 110 euro/noapte/persoană și include:
• sejur, croazieră în Delta Dunării și pe canalele Deltei
• Cazare în cameră dublă
• pensiune completă – cu preparate tradiționale specifice Deltei Dunării (3 mese pe zi), 2 gustări intermediare, fără băuturi alcolice și non alcolice (acestea fiind aduse de fiecare turist după preferințe)
Organizarea programelor turistice și a sejuriurilor tip croazieră se face numai dacă grupul organizat conține 20 persoane. Datele de plecare și datele de sosire sunt stabilite de comun acord cu liderii de grup sau organizatorii . Programul sejuriului poate fi personalizat și la cerere.